04 kwie 2007, 21:22
Kurczę, musze sobie zapisać gdzieś te wszystkie Wasze super rady odnośnie ząbkowania. Potem jak szalona będę ciągla pytać :-D
Riterko, fajny ten Twój Jaś akrobata :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Aaaaaa, jeszcze mi się przypomniało, że wczoraj pisałyście o monotonii w domu. U mnie jest zupełnie odwrotnie. Wcześniej myślałam, że nie mogłabym siedzieć z dzieckiem w domu i szybko chciałabym iść do pracy. Teraz zupełnie zmieniłam zdanie. Odkąd byłam w ciąży nie wiem co to jest monotonia. Każdy dzień jest inny, nigdy nie jest tak samo. Uwielbiam byc w domu z moim dzieckiem, wyjeżdżać z mężem w delegacje (zaczynamy już od przyszłego tygodnia jeździć z Hubciem :-D ), spacerować, dbać o dom, gotować. Dużo bardziej monotonnie było w pracy. Co miesiąc to samo, codziennie opier.al :-D Mam nadzieję, że ta fascynacja mi minie, bo w tym stanie to nigdy nie zacznę szukać pracy :-D
[ Dodano: 2007-04-04 ]
Maritko, ja się nie przejmuję. Wkurza mnie to i troche śmiesz, ale do przejmowania bardzo daleko :-D Ten typ tak ma :-D
Ale fajnie....grudzień 2007. Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to będziesz miała tego swojego Strzelca :-D