Cześć dziewczynki...
Po pierwsze:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Matusia za słowo "MAMA"
iza, to cuydowne uśłyszeć pierwszy raz to słowo :ico_haha_02:
Po drugie:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Piotrulka za raczkowanie :ico_oczko:
Iwonuś kochana jesteś, dzięki za ten dłuuugi pościk skierowany do mnie, masz świętą rację że są ludzie którzy przeżywają o stokroć gorsze rzeczy i sobie świetnie radzą, ja o tym pamietam ale czasem musze się wygadać i ...wypisać WAm dziewczynki :ico_wstydzioch:
kaola czekamy na kaczuszki :-D
Aginka Kapik jest super, chciałabym żeby mój Antoś był taki, wrażliwym chłopcem, chociaż wiem ze "wrażliwce" mają na tym swiece\ie przerąbane... :ico_noniewiem: ale co tam lepiej być wrażliwym niż...same wiecie kim :-D
Narazie to mój Tosiak to rozrabiak :ico_olaboga:
Co do prasowania to znów mi się góra uzbierała...matko kochana :ico_olaboga:
Dzisiaj musiałam sama wstawać do Antosia, bo chciałam żeby B się wyspał, bo musiiał wstać o 4 do pracy :ico_noniewiem:
ale na szczęście była jedna powazniejsza pobudka ok 11, więc dosyć wcześnie jeszcze nie zdążyłam dobrze zasnąć, ale wiem ze Antosiowi znowu zębolki się wyżynają, bo się tak kręcił i ogólnie spał niespokojnie.
Bylismy też na badaniu wzroku, bo u nas w rzodzinie nie ciekawie ze wzrokiem, pare osób okularki nosi, ale Antoś ma wzrok dobry i narazie nie ma powodów do obaw.
[ Dodano: 2007-04-11 ]
od rana Kourosh daje mamie buziaki :ico_oczko:
słodki chłoppaczek z tego naszego Kourosha :ico_brawa_01: