13 kwie 2007, 19:11
Witajcie Kobitki:) Dziś było po prostu przepięknie:) Jak letni dzień. Słyszałyście że czeka nas ponoć tropikalne lato? Ufff będzie gorąco, trzeba będzie jakiś wiatrak kupić.
Betti mi się w tym roku upiekło z komisjami. Zawsze siedziałam w komisji maturalnej, siedziałam długo bo angielski zdaje prawie każdy, niektórrzy decydują się na inny obcy język np niemiecki. Lecz w tym roku dyrektor się zlitował i jestem WOLNA:)
Paulina, rewelacyjna ta stronka, pośmialam się. Chiałabym mieć lekki poród no ale chcieć to nie wszystko.
Mama Zuzi, dzięki za podpowiedź skoro ty odczuwałaś taki ból to napewno wiesz że boli tak jakby to był jajnik, troch e mnie uspokoiłaś, w czwrtek idę do Gina to jej to powiem. Wiecie co od 2 dni, boli mnie lewa noga, boli i co jakiś czas łapie mnie skurcz, dziś w pracy nie mogłam chodzić. Kupiłam sobie Magne B6 i łykam, efekty narazie są małe. Czy któraś z was łyka Magne B6? albo coś innego? Ile razy na dzień łykacie?
Mama Zuzi, a wy to w Irlandii jesteście na stałe? Nie tęsknicie za Polską? Ja chyba bym tak nie potrafiła, męczyłabym się w obcym kraju, no chyba żeby mnie sytuacja zmusiła.
Jutro choć sobota, idę do pracy bo odrabiamy za 30 kwietnia aby mieć cały tydzień Majowy wolny:)