dagusia, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dal synusia!!!!!
super!!!
Kristi, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Nicoli..na pewno jestes szczesliwa i dyumna!!! Matuś tez od kilku dni mówi a ja chodze cala w skowronach
nie prziwitałam sie nawet..no wiecie co!!!
Dzień dobry
[ Dodano: 2007-04-17 ]
Maggie, iza, Malwina też ma taka kierownicę ... choć to dziewucha.... odziedziczyła ją po starszym bracie .... jest właśnie jak nówka bo kacper się nie bawił gdyż właśnie była za głośna ... ale przynajmniej w moim przypadku jest na nią dobra rada ... trzeba zakładać "podstarzałe" baterie ... he he he .... Ale powiem Wam szczerze że z Malwiny jest taki Łobuz że nawet ten huk :569: jej nie przeszkadza ...
w sumie Matusiowi tez nie przeszkadza..tylko mi!!!!!! a ja boje sie o niego ze ogłuchnie!!!!!...
...
ja mam jutro urlop ... rano zaliczam lekarza z dziećmi potem jedziemy z Malwina na sesję fotograficzną zrobić fotkę do paszpotru a na 12 jestem umówiona do fryzjerki ... już sie boje co ona ze mną zrobi ... :ico_olaboga: kiedyś - dawno temu chodziłam do tej kobitki i byłam zadowolona ale co będzie teraz :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
miłego dzionka!!!!! i pochwal sie nową fryzurą..na pewnie bedzie bombowa!!!!!
kurcze tez musimy wyrobic Matiemu paszport..ale nie moge sie zebrac jakoś
wreszcie wszytsko wyprasowałam, jestem taka z siebie dumna ze chodzę jak paw :-D
ja mam taką stertę....i nie mam kiedy nawet poprasowac....Mati w dzien nie spi w domu a wieczorem jestem padnięta!!!!! co tu zrobic????
a to Mateuszka łobuzowanie!!!