17 kwie 2007, 09:07
Cześć!!
Ja też przy :ico_kawa: MNiam. Mały śpi. Miałam z nim w ciągu ostatnich 2 dni niezłą jazdę. W niedzielę zaczął straszliwie kaszleć :ico_olaboga: Przerażona podałam mu antybiotyk a w poniedziałek odwiedziła nas lekarka. Przez telefon mówiła, że Maciuś dostanie zastrzyki, bo jak z nią rozmawiałam to zademonstrował ten swój kaszel. Na szczęście po osłuchaniu i obejrzeniu, Maciuś nie dostał nic :ico_brawa_01: Ma tylko wybrać antybiotyk. A kaszel?? Stwierdziła, że miał kryzys i na pewno mu przejdzie, tylko mam z nim często wychodzić na spacer :ico_brawa_01: Mam nadzieję, że to już końcówka choroby, a kaszelek faktycznie się zmiejszył :ico_haha_02:
Dla [glow=cyan]Bartusia [/glow]z okazji 6 miesięcy :ico_buziaczki_big: :ico_tort:
witaminko, mam nadzieję że nie będzie konsekwencji tych gołych nóżek :-) ale Karolek wygląda bosko.
felicity, jak dobrze że Ola już zdrowa :-)
mk, daj znać jakie są wyniki testu. Ja słyszałam, że niewiarygodne są te testy skórne...Trzymam kciuki, żeby było OK
Mój maluch uwielbia soczki, dziś z ogromnym smakiem wypił jabłkowo-winogronowy. Kurcze, tylko kupki brak :ico_placzek: Macie jakieś sposoby na zatwardzenie?? To chyba po tych lekach :ico_olaboga: Wiem, czopek. Ale dla mnie to ostateczność...
No i dla [glow=cyan]Oleńki[/glow], bo widzę że i ona dziś świetuje :ico_tort: :ico_buziaczki_big: