17 kwie 2007, 19:57
dobry wieczor
znowu nadrabiam zaleglosci :-)
zdjecia wszych pociech w lozeczkach sa jak zwykle bardzo ladne,ale wiecie co jak te wasze bobaski juz tak siadaja i sie podciagac chca to ja bym wam radzila opuscic juz te lozeczke troche nizej,bo dziecko szybko sie przewinie :ico_noniewiem: ja juz swoje dawno opuscilam jak tylko zacza lapac za porecz.Wiem ze sie wtedy trzeba schylac bardziej ale lepiej sie schylic do dziecka i podniesc z lozeczka niz z podlogi :-)
Ale to tylko taka rada ode mnie nie musicie jeszcze spuszczac jak uwazacie ze jeszcze jest na to czas :-)
Co to telewizii to podzielam zdanie mamy emilki,to za wczesnie na bajki,bardzo czesto byly o tym dyskusje na starym forum,ja jeszcze nigdy nie slyszalam czegos pozytywnego z szybkiego ogladania telewizii,jedynie negatywne rzeczy :-)
U nas jeszcze troszke cilplo ale jutro ma sie ochlodzic,ja jestem za deszczem ,na ogrodzie juz ziemia zaczyna pekac z suchosci jak by to sierpien byl i pelno much wszedzie lata iinnych robali ech za szybko z tym cieplem :ico_noniewiem:
Jak widze kogos jak nie sprzata po psie to mnie trafia,pies psem posprzatac sie powinno,jak mi maly kupe walnie na spacerze w lesie to tez jej nie klade pod drzewko tylko zawine i zaniose do domu no ewentualnie do kosza jak jest jakis niedaleko ale jak nie ma to coz do torby biore i ide dalej :-)