Awatar użytkownika
mk22
maniakogadacz
maniakogadacz

17 kwie 2007, 21:45

może spróbuję ale nie wiem bo on wieczorem jest marudny i tylko butla wchodzi w gre na uspokojenie....
Co takie pustki dzisiaj forum???? Ja słyszałam, że tu imprezowo jest i co;)

BeataW
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 kwie 2007, 21:48

Czasami jest imprezowo,a czasami tak cisza :ico_oczko: Ale jest sympatycznie,bo dziewczyny fajne :-)
Może spróbuj Oskarkowi z godzinkę wcześniej dać gęstą kaszkę,a przed snem butlę???Trzeba pokombinować :ico_oczko:

Awatar użytkownika
mk22
maniakogadacz
maniakogadacz

17 kwie 2007, 21:53

Pokombinjuję jeszcze:) Dzięki za rady:)
Faktycznei z tego co czytam to wydaje się być bardzo symaptycznie...

Awatar użytkownika
edit53
Beze mnie to forum nie istnieje!

17 kwie 2007, 21:55

a ja was zasype fotkami z dzisiejszej wyprawy do lunaparku i oczywiscie mc donalda :ico_haha_01: Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
no to tyle wam styknie ale powiem ze bylo suuupeeeeeerrrrrrrrr!!!!!!!!! :-D

BeataW
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 kwie 2007, 21:57

Faktycznei z tego co czytam to wydaje się być bardzo symaptycznie...
Czasem coś popijemy :564: , rano zawsze świeża :ico_kawusia: ,jest fajnie :-)

edit ale fotki :ico_brawa_01: Aż zazdroszczę :ico_oczko:

lidziasc
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 kwie 2007, 22:21

edytka zdjecia czadowe :ico_brawa_01: naprawde zluje ze z wami nie poszlam ale seba mi malusia wyplate przyniosl i do sob jestem okrojona z funduszy :ico_zly:
mk22 ja w spozywczym pracowalam ale on wlasnie do kina przychodzil i do mnie zachaczal na bajere :ico_oczko:
dominika tez wczesnie zaczela przesypiac noe za to teraz sie budzi i ja bierzemy w nocy do siebie do lozka :ico_puknij:
poprobuj z kaszka na gesto pomaga :ico_brawa_01:
jest tu z nami jeszcze abbys ona ma corcie moniczke monczke-ona jest mniej wiecej w wieku oskarka. a tak no to tylko my mamy staruszkow :ico_oczko:
ale tak jak beti mowie ci jeszcze zatesknisz za lezacym grzeczniusim bombelkiem :ico_oczko:

byla u mnie dzis paula i jeszcze znajomi z ktorymi nad morze chcemy jechac i mialam zalatany dzionek

czasem jest tu tloczno a czasem tak jak dzis ciiii-sza :ico_oczko:

ale na dobranoc proponuje :564:

Awatar użytkownika
marboro
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

17 kwie 2007, 22:31

Hejek!
Moje dziecię tu jedno z najstarszych :-) Ale spało całe noce od razu po przyjściu ze szpitala :-D

Edit, świetne zdjęcia!!! Nie mów, że wylazłaś na diabelski mlyn! Umarłabym! My sie wybierzemy jak mój dzieć przestanie kasłać. Nie wiem o zrobić z nim... w piątek jest przedstawienie... miał być mrówką... pójdę chyba jutro do pani powiedziec jej, że mrówki raczej nie będzie... cholerka!

Awatar użytkownika
edit53

17 kwie 2007, 22:36

marbik pewnie ze byłam i to razem z matim własnie z niego te widoczki :ico_haha_01: bylismy jeszcze na kolejce ,na autku w tunelu i w hotelu w ktorym straszy i powiem wam ze przez moment mialam ciareczki bo bylo strasznie ciemno nic nie bylo widac a ty musisz isc i to nie wiesz gdzie a tam po drodze niespodzianki byly :ico_haha_02: no ale przezylismy,najlepsze byly dwie mega wypasione karuzelki ale na nich nie jezdzilam bo sama sie balam :ico_placzek: jedna z nich to 3 zdjecie od gory :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-04-17 ]
marbik i powiem ci ze ten diabelski mlyn to strasznie delikatny jest ,pomalutku sie kreci wiec nic tylko widoki podziwiac :ico_haha_01:

beatko a ty nie zazdrosc tylko przyjezdrzaj do nas i jazda na karuzelki bo tylko do niedzieli sa :ico_haha_02: ale pisze sama do siebie hehe ale musze nadrobic bo jutro caly dzien w pracy jestem :ico_placzek:

lidziasc
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 kwie 2007, 22:40

martus moze sie wykuruje nasza mala mroweczka do piatku?????????????????

Awatar użytkownika
marboro
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

17 kwie 2007, 22:42

Ja Cie czytam :) Trochę nadrabiam zaległości, bo mam spore :P Ale fajny mieliśmy urlop. Szkoda, że minal. Oby do długiego łikendu :D

Edytko, nawet jeśli powoli to wysoko, a wysoko i marbik równa się strach paniczny!
Niemniej jednak widoczki super :) Przejeżdżaliśmy obok lunaparku i strach miałam w oczach, a co dopiero jakbym miała wsiąść na jakąś zarąbistą karuzelkę... paw pewny, a następnie zawał :ico_haha_02:

Lidzia, bardzo bym chciała, ale już wczoraj mniej kaslał i nawet Pani obiecałam, że jutro przyjdzie. Ale widzę, że znów jest gorzej... pójde jutro do Pani i powiem jak sprawa wygląda...

Wróć do „Pozostałe”