18 kwie 2007, 11:19
:ico_olaboga: dziewczyny oddajcie mi swoj nadmiar mleczka!! wczoraj odciaglam piers i wyszlo 50 ml jak wyciagnelam z OBU PIERSI :ico_placzek: :ico_placzek: niewiem juz co mam robic, dzwonilam do poloznej kazala pic i pic i starac sie utrzymac karmienie piersia, to siedze i pije i pije, a mala placze jak sie nienajada i niezadowolona chodzi :ico_placzek: wczoraj to juz musialam jej butle podac wyzlobila 160 po tym jak piers ciumkala i zasnela padnieta i spala dwie godzinki, teraz sie bawi na macie zywa babka, pewnie za chwilke zakwili o jedzonko a ja ani kropeleczki w piersiach nic niemam nawet jak sciskam to leci jedna kropelka po 5 minutach :ico_placzek: :ico_olaboga: :ico_olaboga: tak sie martwie ze nie potrafie nakarmic wlasnego dziecka, tak bym chciala ja karmic piersia....
a wczoraj szukalam laktatora, i ten Avent kosztowal u nas 250 zl :ico_szoking: manualny :ico_szoking: a elektryczny to samo tyle ze byl innej firmy nazywa sie pigeon, no ale kupilam pigeona tyle ze manualny bo jest dokladnie taki sam jak Aventa tylko butelke ma inny ksztalt, a to juz najmniej wazne, no i kosztowal 160 zl, jak dla mnie i tak za duzo za gowniany laktator za przeproszeniem, a pisze juz tak bo jestem strasznie zla na moje karmienie piersia, boje sie ze strace mleczko..............
magdzinka hihihihi no rzeczywiscie co oni twojej malej podrzucili podczas szcepienia hihihihi i suuuuper ze cie tak ladnie sama sie nauczyla zasypiac, teraz tylko wystarczy to pielegnowac, ja kilka razy sama sie przekonalam jak ja nauczylam zasypiac sama, raz jej wypadl smok to polecialam do niej i zaczelam ja bujac i potem przez dwa dni byl problem a zauwarzylam ze ona nawet jak zasypia sama to lubi sobie pomarudzic minute dwie i zasypia i nie trzeba do niej latac, wiec jak ci corcia ladnie zasypia to jak jej kiedys cos pasowac przestanie to poczekaj minutkie dwie moze sama zasnie bo szkoda marnowac takiej zdolnosci samozasypiania :ico_oczko: