Moje dziecko tez jest spore jak na swoj wiek. Lekarz oszacowal go na ok 25 tydzien, ale zostal przy starym terminie porodu (i tak go przesuwal juz 3 razy). Ale i tak mi sie wydaje, ze urodze przed czasem.
no wisienko, ja jak byłam w 24 tygodniu, to powiedział, że mały waży 750g, a powinien tylko 500g. To dobrze, że mały jest zdrowy, jednak wolałabym, żeby był zdrowy i został maleńką kruszynką, niż zdrowy i spory
Pogubiłam sie juz kto jaka okazję do opijania dziś ma :ico_olaboga: więc GRATULUJĘ zbiorowo...
A weszłam, bo chciałam napisac moje drogie brzucholki, ze jestem po wizycie z połozną i.... mam 2 cm rozwarcia, brak szyjki a główka mego dziecka jest juz cała osadzona w kanale rodnym :-D Jak to powiedziała moja midwife, teraz potrzebuje tylko porzadnych skurczy co dokończą dzieła...
No to dzidzia sie wziela do roboty :ico_buziaczki_big: Widzisz kasiu inne nastawienie a tu do tego taka wiadomosc.To juz tylko godziny Ci zostaly.SUPER :ico_buziaczki_big:
[ Dodano: 2007-04-18 ]
Bedzie kolejna okazja do ucztowania :ico_zdrowko:
powiem wam, że jestem taka rozradowana po tej wizycie :-D ciągle się usmiecham do samej siebie :-D :ico_puknij: i nie moge uwierzyć, że to naprawde blisko...
a chyba najbardziej cieszy mnie fakt, że praktycznie bezbolesnie zrobiło mi się to rozwarcie... bo wiem, że niektóre kobitki to przechodza katusze...