cześć dziewczynki!!!
mi ta reklama się też wyświetla,ale nie mogę jej wylączyć,niby zależy od przeglądarki,ale miałam dziś większy problem :ico_olaboga: dzis jest tyle ludzi na forum,że caly czas mi się pojawiał komunikat,że mam za dużo postów nieprzeczytanych no i nie mogłam dojść do forum :ico_noniewiem: :ico_placzek:
no ale jestem w końcu :ico_brawa_01:
co do pomyłek w usg to ja mam dowód przy sobie ,z julcia powiedzieli mi ,dwa razy,że to chłopczyk i miał być kondrat,a przy porodzie wyskoczyła Julcia,ale ja cos czułam bo przed przyjęciem na oddział,chciałam ustalać jeszcze imie dla dziewczynki :ico_haha_01:
PLASTELINKA gratuluję zdjęcia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: tylko chyba są dwa a mi się zlewają jedno na drugie
ESKA ja mam teraz też obsesję na jedzonko,ale może coś w tym jest bo jesteśmy w tym samym momencie ,no muszę poprawić suwaczek bo mam dwa dni za mało na obecnym,ale ja zajadam się teraz rybkami no i słodkim :ico_olaboga: no i nie moge się powstrzymać,i niby słodkie na dziewczynkę :ico_oczko:
MAMO-ZUZI mi ostatnio leci krew z noska,ale niby nie ma się czym martwić bo wyniki mam książkowe :ico_szoking:
ale się rozpisałam :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
no chyba się pożegnam :ico_noniewiem: :ico_haha_02:
PA :ico_ciezarowka: