25 kwie 2007, 10:48
Witajcie listopadowe mamusie :) ja takze mam termin na 3 listopada :) :ico_ciezarowka: według mojego lekarza, ale według mnie to bedzie 7 listopad - inaczej troszke licze - wedlug owulacji a moj lekarz po obrazie usg w 9 tygodniu ciazy. Co do farbowania wloskow- to ja tez nie wiedzialam, ze raczej jest nie wskazane w pierwszych 3 ms i pofarbowalam :ico_noniewiem: farba ze sklepu, teraz wybiream raczej szampony kolryzujace, bardziej lagodne, no i nie moga miec amoniaku (wyczytalam w gazecie M jak mama :) ) z balsamow uzywam lekko koloryzujaco-ujedrniajacy Nivea - takze polecany dla kobiet w ciazy. Kiedy zaczynacie uzywac kremow przeciew rozstepom?? czy brzuszki u Was juz widac - u mnie tylko troszke, jak na razie wchodze jeszcze w swoje jeansy, pewnie dlatego, ze przytaylam dopiero 1 kg a to juz koniec 3 ms, lekarz mowi, ze malo i twierdzi, ze powinnam zastosowac leki na mdlosci (mam straszne przeboje z zoladkiem i w zasadzie non stop wymiotuje) - oby to przeszlo w 4 ms. Pozdrawiam serdecznie paaa