rodzina jest daleko i ze strony meza tez no ale moze takie lepiej juz sama nie wiem
oj lepiej,szczegółnie ze strony męża :ico_zly: ,ale mąż za to złociutki :ico_haha_01:
Byliśmy u ortopedy na kontroli i Michał poznał nową koleżankę, nawet pierwszy do niej zagadał :ico_oczko: Co do wagi to Misio waży 8600,ale lekarz powiedział,że ostatnio jakoś mniej przybrał na wadze :ico_noniewiem: przy urodzeniu ważył 3500g Ja uważam,że dobrze wygląda :ico_haha_02: Za to ma kolegę starszego o 3 tygodnie i on waży 11,5 kg :ico_olaboga: a dzisiaj u ortopedy była też dziewczynka 3 miesięczna i ważyła 7kg, miała sporą nadwagę :ico_szoking:
[ Dodano: 2007-04-25, 11:46 ]
no a moja rodzina jest daleko i ze strony meza tez no ale moze takie lepiej juz sama nie wiem
oj lepij, szcególnie ta męża :ico_zly: ,ale za to mężuś złociutki :ico_haha_02:
Byliśmy u ortopedy i Michaś poznał nową koleżankę, nawet pierwszy do niej zagadał :ico_oczko:
Co do wagi to Michał waży 8600, jak się urodził 3500. Lekarz teraz powiedział,że ostatnio mało przybrał na wadze :ico_noniewiem: Ja uważam,że dobrze wygląda :ico_oczko:
ma za to kolegę 3 tygodnie starszego i waży on 11,5 kg :ico_olaboga: ,a dziś u ortopedy dziewczynka 3 miesięczna ważyła 7kg. Potem dzieciaki całe życie będą się z nadwagą męczyć :ico_noniewiem: