26 kwie 2007, 13:45
czesc dziewczyny!
Aga_fr, no nareszcie, ile można tu nie zaglądać? juz mialam list gonczy za tobą wysłać na forum :ico_haha_01: ale masz wycieczek, a pan Dejvi to tak urósł, ze go nie poznałam!
matula1, ale ty bardzo ładnie wyglądasz, buźke masz śliczną, niektórym wcale anoreksja nie pasuje! nic na siłe :ico_oczko: mi sie podobasz! ja niby jestem szczupła, ale ta cholerna opona mnie dobija, wolałabym, zeby mi sie jakoś równomiernie rozłożyły kilogramy, a nie tylko na pępku :-D
Ulcia, już sobie wyobrażam te twoje cyce :ico_oczko: to jaki masz rozmiar? bo ja, wstyd sie przynac, 75A...tylko :ico_oczko:
zamówilismy wczoraj meble do duzego pokoju....salonu :-D i mieli jutro przywiźć, ale kuba sie z panielami nie wyrobi, więc dopiero po przerwie majowej, 7 maja nam przywiozą. mysle, ze jak juz drzwi wymienimy to acznie byc ładnie, bo na razie, oprócz kuchni, to jest syf! pokój pomalowany-ładny, pokój lenki-ładny, a nasz-....dziwny :-D ten czerwony taki burdelowy wyszedł, no ale trudnio, moze mi sie temperament seksualny poprawi....chociaz czy to możliwe? :ico_haha_01:
ja na razie spadam, bo musze jeszcze pranie złożyc, a na 16 świetlica :ico_noniewiem: