28 lis 2007, 15:34
Witajcie kobitki :-D
Naszą klasę też już odkryłam bardzo fajna stronka :ico_oczko:
Za oknem zimno, ja trochę przeziębiona, czosnek i cebula, i żurawina w ruchu co by szybko dojść do siebie,
Jestem po wizycie u gina, szyjka zamknięta, mały waży 2700g jest o tydzień większy, KTG w porządalu, next wizyta 22ego, a wcześniej w Eskulapie,
No i tak jeszcze motlam się między tym Wyspiańskim a Eskulapem, ale pewnie wizyta w Eskulapie rozwieje moje wahania, tak sądzę,
W weekend wybieramy się z małżem w końcu na zakupy, bo ani łóżeczka dla małego nie mamy, ani wózka, jedynie ubranka także musimy pokupić wszystko bo big day zbliża się wielkimi krokami :ico_olaboga:
Słuchajcie planujemy się wybrać do tej hurtowni na Komorowickiej, na Grażyńskiego też jest jakiś nowy sklep, do Dudusia i gdzie jeszcze polecacie, dobre sklepy a przystępne ceny?? Byłam zerknąć w Glucke obok Auchan ale ceny mnie powaliły :ico_sorki: i uciekłam
Co do szczepionek na pneumokoki to wam tylko powiem, nie wiem czy to prawda, moja kumpela ma szwagra pediatrę i on twierdzi, że to tylko nabijanie kasy koncernom farmaceutycznym, on sam jej odradził tą szczepinkę,,,
ale ja sama też pewnie bym szczepiła,