justyna25 :ico_pocieszyciel:
Przydałoby się jakieś choćby krótkie oderwanie od tego, co?
Właśnie do mnie dotarło, że nie robię nic konstruktywnego. W ogóle jestem ostatnio jakaś taka "nieswoja", coś dziwnego się ze mną dzieje, sama siebie nie poznaję, mam jeden mętlik w głowie :059:co porabiacie ?
Dzięki wielkie :-) :-)pewnie że będe trzymała kciuki :ico_brawa_01:
:ico_olaboga: Mi zawsze pomaga picie Fervexu albo Febrisanu, dość szybko stawia na nogi.3 dzień walczę z gorączką 39 masakra.A gardło to mnie tak boli że nie mogę nic jeść
Super :ico_brawa_01: Cieszyła się? Bo ja to pamiętam, że tak mnie strasznie wkurzały ruszające się zęby, że jak mi w końcu wypad , to taką ulgę czułam, takie "no nareszcie" :ico_haha_01: A robiliście to, że za pierwszego mleczaka jak się pod poduszkę włoży, to wróżka w nocy prezent przynosi? Bo często teraz o tym w telewizji słyszałam, że rodzice często tak robią. A jak do zerówki chodziłam, to niektóre dzieci dostawały prezent za każdego mleczaka, ale ja osobiście nigdy nie dostałam nic za to :ico_haha_01: Jakoś nawet mi nie zależało akurat na tym :ico_haha_01:A Adusi przed wczoraj wypadł pierwszy ząb
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: dobre :ico_brawa_01:jedna z nich brzmiała: ekwiwalent w naturze :ico_smiechbig:
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość