ramonka, jak ja rodziłam w bolach od 36 godzin to mi juz było wszystko jedno co mi robia byle juz było po wszystkim
[ Dodano: 2009-06-12, 10:38 ]
ramonka, u mnie pogoda jest super i własnie pranie zaraz wieszam w ogrodku :ico_haha_02:

Lepiej zostać w tej nieświadomości :-D Spokojna Twoja rozczochrana, im mniej wiesz :-Dnie zdaje sobie sprawy co mnie czeka na porodowce wiec madra jestem :-D
Witaj w klubie... Pierwszego synusia dokładnie tyle rodziłam :ico_olaboga: :ico_zly:jak ja rodziłam w bolach od 36 godzin to mi juz było wszystko jedno co mi robia byle juz było po wszystkim
No nie jest, ale wiesz na kogo trafisz....? :ico_zly:to chyba nie jest normalne? :ico_szoking:

nie, nie, tylko to było prawie 17 lat temu :ico_haha_01: ale mały ważył 5380g... Jak już się urodził, usłyszałam, że cc trzeba było zrobić :ico_zly: Puściłam im wtedy taką wiązankę łaciny, że szewc pod stół by się schował słysząc ją :-D Na paluszkach koło mnie potem chodzili, żeby nie drażnić :-Dja wogole myslalam ze takie rzeczy to w bajkach :ico_szoking:
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość