hio hio(żebym po tym czytaniu was nie poszła i śpiochów nie kupiła )
zamiast piórnika śpiochy w plecaku, ale jaja

mam nadzieję że się szybko przyzwyczai ze siostra w szkole siedzi :ico_noniewiem: a nie z nią :ico_sorki:jeszcze jej się odechce
heheeh ja już przez was sny nawet mam ciążowe, albo bobaski mi się śnią. Więc nie zdziwiło by mnie jak bym zaczęła ciuszki kupować :-Dhio hio
zamiast piórnika śpiochy w plecaku, ale jaja

U nas to miejsc zabraklo i sie balam ze OLa sie nie dostanie,ale sie dostala :ico_sorki:dla 4 latków na młodsze dzieciaczki nie było chętnych
moze to jakis znak,moze sie pojawi jeszcze jeden bobasek ale w realu :-D tylko ze na styczen to bys sie juz nie wyrobila :-Dbobaski mi się śnią

jakoś nie mam ochoty ostatnio a mój mnie molestuje ile wlezie.glodnemu chleb na mysli :-D :-D
no ok teraz to będę wiedziała o jakie gazetki chodzi ;-)pisaliśmy tylko o takich dla mam,a nie dla dorosłych :ico_nienie: :ico_nienie:
spoko każda może byc sobie trochę poczytam i oddam Tobie bo mi w domu się w sumie nudzi a jak mój jest w domu to i tak nic ciekawego nie robi tylko śpi albo gra :-/a jakie bys chciała?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość