UUUuu ktos tu tęsknil za mna :ico_brawa_01: :-Dno jestes kobieto
co mam opowiadac??Opowiadaj :ico_nienie:
Wiecie mam dzisiaj strasznie kudlate mysli :ico_puknij: juz od prawie 2 tyg. nie bylo szturchen pupen :ico_sorki:

no ale to nie jest jego pierwszy raz :ico_nienie: :ico_nienie: poza tym mieszkamy na wiosce to mu jeszcze bardziej odpowiada,bo tu ma swoich kumpli :ico_sorki:Rozwod to nie jest wyjscie alerozumiem Twoj gniew :ico_olaboga:
no to czemu nic nie działasz?? co za chłop z twojego M???Wiecie mam dzisiaj strasznie kudlate mysli :ico_puknij: juz od prawie 2 tyg. nie bylo szturchen pupen :ico_sorki:
- no wlasnie :ico_zly: Pogadaj z dziadem,ze tak nie moze byc,a jak mala faktycznie zachoruje ( tfu,tfu ) i ty tez np.na rotawirusa to kto wami sie zajmie jak on opieke na chlanie wykorzystal :ico_nienie:poza tym mieszkamy na wiosce to mu jeszcze bardziej odpowiad
Ja teraz mam tak ze jak poczuje łóżko i poduszke to odrazu wale w kimonko wieczne zmeczenie mnie dopadło :ico_szoking: :ico_sorki: marcin tez jakos nie ma na nic ochoty.to jakies potworne niedopatrzenie,jak to sie stalo
Długo nie zaglądałam bo praca, problemy itd..... to najwieksze pochłaniacze czasu :ico_sorki:a opowiadac masz co u Ciebie i dlaczego tak dlugo nie zagladalas??

Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość