a to bardzo dobrze :ico_brawa_01:A jak wie, że będzie ciężko z tym, bo weekend z kolegami, czy na promie do Anglii, wtedy mnie eskiem uprzedza... :ico_sorki:

Wychowałam sobie mężusia :-D :-D :-D Nie, no, ale tak na poważnie, to nie czasy, żeby się nie denerwować... Z początkiem jego pracy takich nerwów nie miałam... :ico_sorki: Teraz jest coraz gorzej... :ico_sorki: We Włoszech jak kradną samochód, to razem z człowiekiem czasami... :ico_olaboga: Jego kolega z firmy trzy lata już wraca do domu... Ani auta, ani jego nie ma... :ico_olaboga: I weź tu, człowieku, spokojny bądź... :ico_olaboga:a to bardzo dobrze :ico_brawa_01:

:ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:Jego kolega z firmy trzy lata już wraca do domu... Ani auta, ani jego nie ma... :ico_olaboga:

Cuda na kiju się dzieją w dzisiejszych czasach :ico_olaboga:nieźle :ico_sorki:
No to bym wtedy z Ciebie polała :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:muszę się kimnąć przed powrotem męża żeby siły mieć,a nie usnąć w trakcie :ico_oczko:

no to lej bo raz usnęłam w trakcie :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: to Hania miała wtedy jakieś 3 miesiące :ico_noniewiem: i bach,usnęłam po kilku minutach :ico_szoking: mąż był w :ico_szoking: i ja też jak mi potem to powiedział :ico_wstydzioch:No to bym wtedy z Ciebie polała :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

Tak podejrzewałam... :ico_sorki: :ico_haha_01:dla mnie to też teraz jest śmieszne ale wtedy nie było :ico_sorki:
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider], Semrush [Bot] i 1 gość