coraz bardziej siebie zaskakuję :-)ale masz zachcianki
oj szkoda, ale trzymamy kciuki ;-)dzis nie przywitamy koleszki

Wyślij tego swojego po coś :-DAlbo mam ochotę na coś mocno pomidorowego i najlepiej jakby tam było mięso i żeby było ostre...
Ech, szkoda... No ale może do rana już cosik się ruszy :ico_sorki:Moja kolezanke odeslali do domu,ma skurcze co 20min i rozwarcie na 2palce,czop jej odchodzi ale ma czekac w domu
Wykorzystuj to, kochana :ico_sorki: :-Dcoraz bardziej siebie zaskakuję :-)

Chyba z deko przesadził :ico_puknij:ze niby co skorcze ma co 20min i tak ma przez tydzien chodzic?? :ico_noniewiem:
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:Ja wlasnie wciagnelam loda truskawkowego,tylko bez glupisz skojarzen :ico_nienie:
muszisz do nas czesciej zagladac :ico_sorki: :-Dskoro nie nadązam za wami

No widzisz? Po Tobie to mam :-D Jaki pan, taki kram :ico_smiechbig:Karola ty zboczenico :-D czy Tobie wszytsko sie kojarzy z jednym :ico_puknij: to dobrze bo mi tez :ico_smiechbig:
Już Ciebie na nim widzę jak obiad robisz :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:troche mi go szkoda bo jak go dopadne to przez tydzien nie zejde :-D :-D
Nawet nie chcę wiedzieć, co to za mina była :ico_wstydzioch: :-D :-D :-DNo napewno musialas miec ciekawa mine skoro koles takie cos powiedzial :-D
Ja tam myślę, że poza takimi dwiema, którym kudłate w głowie, wszystko jest si :-D :-D :-D Ale wpadaj częściej :ico_sorki: :ico_oczko:Ale moje złociutkie ufam, że nie musze kontrolowac akurat tego watku a jesli coś będzie nie tak to mi powiecie a wtrżacę swoje "3 grosze"

Ja od siebie daję Tobie 8h, Kati też pewnie tyle dołoży, jeszcze jedno 8h i sprawa załatwiona :ico_sorki: :-Doj gdyby doba miała 48godz to nawet codziennie
Wydmuszki chybaspoko dam rade,najwyzej bede tylko robic"jajecznice" :-D
Ta, sikaj, byś musiała widzieć minę starszej sąsiadki, która akurat pod moim oknem przechodziła :ico_szoking: :ico_smiechbig:no posikam sie zaraz z beki
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość