Ja obiad juz mam gotowy to zasiadam na chwile :-D
Widze ze zboczuchy o jednym tylko :ico_oczko:
ja sie staram tak Klusie wypedzic ale bez efektow narazie :ico_oczko:
spoko czemu nie ja jestem za i jeszcze Uleczkę z Obłuża zabierzemy i sobie pospacerujemy jak najbardziejto moze na jakis spacerek sie wybierzemy :-D
a to szkoda bo zawsze wynajem lepiej wychodzi niż sprzedaż mieszkania. Ja na szczęście mieszkam na swoim i nie mam problemu z mieszkaniem.To nie bylo nasze

o czymś trzeba :ico_oczko: a ten sposób nie działa,ja próbowałam wszystkiego chyba i nic :ico_sorki: urodziłam 11 dni po terminie,poprzez wywołanie porodu :ico_sorki:Widze ze zboczuchy o jednym tylko :ico_oczko:
ja sie staram tak Klusie wypedzic ale bez efektow narazie :ico_oczko:
no innej opcji nie ma niz dziewczynka :ico_oczko:ale jak faktycznie będzie dziewczynka to jest duże prawdopodobieństwo,że ją jeszcze przenosisz poza termin
bardzo mozliwe,ja bylam po terminie 11 dni,i wszystkie dziewczyny ktore lezaly ze mna na patologii mialy coreczki i tez byly po terminie :-D a pozniej jak sie zaczely rozdwajac to jedna za druga i miejsc na porodowce nie bylo :ico_olaboga:jak faktycznie będzie dziewczynka to jest duże prawdopodobieństwo,że ją jeszcze przenosisz poza termin
nie chce cie martwic ale moja siostrzenica ur.3 tyg temu i tez miala byc dziewczynkaa jak juz ur to wyszedl chlopak no i byl wielki szok :ico_szoking:innej opcji nie ma niz dziewczynka
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość