- moj od pierwszych dni zycia Andru sie tym zajmuje :ico_brawa_01:co do kąpania to mój A od początku się do tego nie pchał
powiem ci ze wychowanie niektórcyh dzieci wola o pomste do niebaPosiedzielismy poltora godzinki,potem zawijka do domu,bo mnie wkurzyli,ze nikt nie reagowal jak moje dziecko stalo na korytarzu i plakalo,bo chcialo wejsc do pokoju,gdzie bawily sie Ola i Oliwia ( 5 i 9 lat) a one go wyganialy...No kurde,matki siedza i zamiast powiedziec wezcie Andrzejka,to tylko komentowali,ze on tam placze

no ja też bym się wściekła :ico_zly: :ico_zly: jeszcze bym im parę słów powiedziała :ico_zly:nikt nie reagowal jak moje dziecko stalo na korytarzu i plakalo,bo chcialo wejsc do pokoju,gdzie bawily sie Ola i Oliwia ( 5 i 9 lat) a one go wyganialy...No kurde,matki siedza i zamiast powiedziec wezcie Andrzejka,to tylko komentowali,ze on tam placze
to tylko się tak nazywa :ico_haha_01: :ico_haha_01: bo to ja ją kąpię a mąż się przygląda i bierze niunię po kąpieli w ręcznik i do pokoju idą :-D :-D ale czasem ja myję jej tylko główkę a on resztę,ale to rzadkość :ico_sorki: :ico_sorki:to wy Hanie razem kapiecie?
- brak mi slow,ja swoje dziecko bede uczyla wspolczucia,ze nie wolno kogos ignorowac :ico_nienie:uwielbiam takie mamuski
- no a jak powiedzialam,ze idziemy,bo dzieci sie zgodzicnie moga,to dopiero zareagowaly :ico_puknij: Ale my juz w butach bylismy :ico_oczko:powiem ci ze wychowanie niektórcyh dzieci wola o pomste do nieba

a jakoś do przodu idą :-D :-D nie patrzymy czy akurat trafimy w "ten dzień" co trzeba,a czerpiemy z tego przyjemność :-D :-D ale były ze 2 dni przerwy ale dzisiaj coś A zapowiedział,że mam się porządnie wyszorować,bo on chce skosztować mojego całego ciałka :ico_szoking: tyle że tego ciała jest sporo a on ma na rano do pracy więc nie wiem czy zdąży się wyrobić i jeszcze wyspać :ico_noniewiem:a jak wasze staranka??

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość