heheh i pudło czekoladek :-DA z prezentem,to moze kupjej kwiata w doniczce
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:Jadzia, a Ty sie ukrywasz i ja mysle,ze cie nie ma ty malpo
mąz wrócił trzeba mu jeść dać na chwilkę teraz zmykam :ico_noniewiem:
takChodzi ci o fotelik do karmienia?

Moja Ewcia nie może przejść do dzisiaj prze tę bajkę... Za każdym razem kończy się na wielkim płaczu jak stary lew kończy ze swoim żywotem... :ico_noniewiem: Chowa potem bajkę głęboko, wraca do niej za np. miesiąc i znowu w tym samym miejscu wielki płacz :ico_szoking:Zamiast spacerku byla bajka,obejrzala Krola Lwa i normalnie byla tak przejeta ze bylam w szoku
świetny pomysł :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:No to go zmuszę do napraw
chyba go zamówie..jak mi cos w padnie w oko to juz poźniej nie chce mi sie szukacMarcia77, jest identyczny jak ten co Ola miala tylko widze ze to inna firma.
:ico_placzek: kiedy do nas wrocisz??Niedługo spadamy do teścia...

no to też super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:wczoraj minely 2 tyg jak moja Olcia pozegnala pampersy :ico_brawa_01: i na dzien i w nocy :ico_brawa_01:
:ico_wstydzioch: dziękuję :ico_sorki: :ico_sorki:Twojej córci też coraz lepiej idzie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D
świetny pomysł :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:boczne lusterko do samochodu... Zbił jakieś pół roku temu i do tej pory osioł jeździł bez prawego lusterka
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość