AsiaNL, strasznie wspolczuje kobieta ktore na takiego drania trafily,mam nadzieje ze ta dziewczyna po tym wszystkim go zostawi,a nie bedzie czekac az jakas tragedia sie wydazy :ico_sorki: :ico_sorki:
Oni nie maja na szczescie ślubu :ico_sorki: a co do tego zeby go zostawila to juz to zrobila :ico_sorki: ona z nim nie pierwszy raz to przeszla ale on pierwszy raz nawet dziecku przed oczami nozem wymachiwał :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: koszmar dosłownie :ico_sorki:
iw_rybka, no powiem ci ze co do powrotu to ja sama nie wiem jak to bedzie.Zastanawiam sie czy nie zostac tu jeszcze kilka miesiecy,pojsc do pracy i wrocic do pl z jakas kasa w kieszeni.T po kontrakcie by przyjechal tu do nas,bo w pl nas nic nie trzyma,jedyne co mnie martwi to Oli przedszkole,bo bardzo mi zalezalo zeby do niego poszla.Jesli jednak w roce wtym roku to pod koniec sierpnia i bedziemy mogly sie zobaczyc :ico_brawa_01: ale jeszcze decyzji nie podjelismy :ico_noniewiem:
Kurde ciagnie mnie do pl ale tu mamy wieksze szanse stanac na nogi i odlozyc jakies konkretne pieniadze.