na 18 kwietnia 2010 :-Dtobie tez zleci a na kiedy masz termin?

na pewno :ico_brawa_01: mamy choinkę z lampek na oknie w pokoju powieszoną to ciągle ją obserwuje czy na pewno jest włączona :-D w zeszłym roku sie nieczym tak nie interesowała ale w tym jakoś bardziej :-DHania pewno będzie bardzo podekscytowana
w zeszłym roku w wigilię ubieraliśmy i ledwo sie wyrobiłam i byłam padnięta na kolacji,więc teraz wcześniej niech stoi i roznosi zapach :-Dtak wczesnie?
to już niedługo :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: kuzynka moja ma na kwietnia też termin,to jej już 5 dziecko i ma samych synów,chciałaby chociaż jedną córeczkę :ico_sorki:18 kwietnia 2010
to zywa choinke bedziecie mieli?więc teraz wcześniej niech stoi i roznosi zapach :-D
to nie proznuje ale gratuluje jej i zycze coreczki :ico_sorki: :ico_sorki:,to jej już 5 dziecko i ma samych synów,chciałaby chociaż jedną córeczkę :ico_sorki:

jak najbradziej :ico_sorki: ja nigdy nie miałam sztucznej choinki i tak zostanie :-D nasze jakoś dużo igieł nie gubią :ico_noniewiem: jest wsadzona do dużego wiadra z ziemią i podlewana wodą do noweo roku stoi na pewno a po nowym dopiero rozbieramy :ico_sorki:zywa choinke bedziecie mieli?
nie chciała już więcej dzieci :ico_nienie: wpadli :ico_sorki: a ona żadnej antykoncepcji brać nie może,a na prezerwatywy ma uczulenie i mają problem :ico_sorki:nie proznuje

to rzeczywiscie ma problem :ico_olaboga: po prostu musi uwazac a nie zawsze sie to udaje to powinna moze spiralke zalozyc co?ie chciała już więcej dzieci :ico_nienie: wpadli :ico_sorki: a ona żadnej antykoncepcji brać nie może,a na prezerwatywy ma uczulenie i mają problem :ico_sorki:
tak trzymaj :ico_sorki: :ico_sorki:staram sie być pozytywnie nastawiona :-D

Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość