tego nie wiem bo to bedzie mojego R ja mam komputer stacjonarny :ico_oczko:super,że dzionek ci sie udał a jak bedziesz miała laptopika to w łóżeczku będziemy sobie klikać
ojj a czemu hmmm?moze ty :ico_ciezarowka:boli mnie glowa i na dole brzuch pobolewa i jkaos mi nie dobrze juz mam dosyc tego bo mi nie dobrze oj nie dobrze beee
ja juz sie nie moge doczekac :ico_sorki:spoko, obiecałam makarony to obiecam i teścik

ja też :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:ja juz sie nie moge doczekac :ico_sorki:
a ja w ogóle kiedys sie tam zapisałam i akurat przypadło na 10 grudnia, czyli wtedy kiedy mam ewentualnie okres dostać i test robić :ico_noniewiem:ale do lekarza by sie przydalo isc przebadac sie bo nie podoba mi sie moje samopoczucie :ico_olaboga:
tak i to jeszcze baardziej meczaca niz miesiac temu :ico_sorki: a jeszcze mam @a @ miałas normalna?
no nie wiem jak karmisz toi moze lepiej poczekaj albo zapytaj sie poloznej jak do ciebie przyjdzie :ico_oczko:misia81 napisał/a:
solarium chyba w niczym nie przeszkadza
ja nie ogladam moj oglada na dvd u Pana Boga za miedza :ico_sorki:ee "samotność w sieci" na jedynce leci :-D
oglądacie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość