jak mam byc silna jak mi cały czas skrzydełka podcinają :ico_placzek: nigdy sie nie wylecze zawsze coś juz sie nastawiam na to ze dziecka nie bede miała mój R juz wie wkurzył sie ze jednego lekarza tylko posłuchałam trudno,ale co zrobić jak nie czuje sie w pełni kobieco :ico_placzek:kochan nie mozesz sie zalamac teraz musisz byc islna
i co teraz? :ico_szoking:a moj m pojechal po pampersy ja chce malej zakladac a tu nie ma
nie mozesz tak mowic :ico_nienie: :ico_nienie:jak mam byc silna jak mi cały czas skrzydełka podcinają :ico_placzek: nigdy sie nie wylecze zawsze coś juz sie nastawiam na to ze dziecka nie bede miała mój R juz wie wkurzył sie ze jednego lekarza tylko posłuchałam trudno,ale co zrobić jak nie czuje sie w pełni kobieco :ico_placzek:
przepraszam to minie :ico_sorki:
zaraz beda :ico_sorki:i co teraz? :ico_szoking:

mało mam czasu chciałam przed 30 miec dziidzie a teraz to nie wiem :ico_noniewiem:nic straconego jestes mloda jeszcze wszystko przed toba
widzisz kochana wszystko mi sie na głowe wali nawet nie moge byc szczesliwa bo zawsze cos :ico_sorki:przykro się robi jak tak czytam co to u ciebie się dzieje i trzymam za ciebie mocno kciuki
papa :ico_oczko:pa pa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość