09 lip 2007, 09:39
hejka!wczoraj tak fajnie swiecilo sloneczko a dzis gdy jade do krakowa sie schowalo!lidzia mnie niedawno cale szczescie obudzila telefonem!odsypiam epsilona!poszlismy w sobote z mezeem do knajpki w wieliczce na jedno piwko a juz bylismy po paru u siebie na grilu ,zrobilismy sobie sami i nagle zamowil taxi i pojechalismy do knajpki na tylko jedno!!!tesciowka tego dnia robila imieninowe przyjecie i mielismy na nim byc!!!w knajpce nie bylo tylko jedno piwko fajnie sie nam siedzialo pilo ,gadalo z kolegami,naglle padla propozycja by jechac na dicho do epsilona a moj mezus sie ostatnio rozkrecil i lubi pojechac chocby do knajpki na ryn by w niej byla tez sala do tanczenia!!!super,ale sie ciesze!
tak wiec bez problemu kierowcy powiedzial jedziemy i pojechalismy,fajnie bylo!!!byly urodziny jakiegos dj i byly dwie tancerki i tanczyly kolo djejow,ludzie z komorkami by tylko zdjecia im porobic hehe normalnie las rak wystawionych hehe
wrocilismy do domu gdzies o 4 a o 5 poszlismy spac!i za 3 godz jarciu wstal bo denisek go obudzil ja wstalam o 10 ale nietego pod zebrem mnie bolalo z wygibasow i miesnie nog hehe dawno sie az tak nie wytanczylam!!!acha i to jeszcze w japonkach hehe b o nie wiedzialam ze gdzies jedziemy tanczyc!!!ja najlepiej lubie tanczyc w obcasach!wczoraj mielismy umowionych z tydz wczesniej gosci na grilla i trzreba bylo byc w dobrym stanie!mama moja przyjechala nam pomoc!a dzis odczowam plecy z wygibasow hehe ,trzeba tak czesciej to nie bedzie takich dolegliwosci!!!ok musze zmykac bo jade do mamy i do lidzi ,buzki!!