Nooo u mnie zaczyna sie podobnie robic, ale wiecie co jakos mi to nie przeszkadza bo zawsze bylam chudzielcem. Przed pierwsza ciążą ważylam 41 kg. Wyglądałam jak anoreksja w ciąży przytylam 23 kg i od tamtej pory moja waga nie schodzi ponizej 50 :ico_brawa_01:Jak już się zapne to wylewa się z nich brzuszysko
no to rzeczywiście suchotnik :-D he he ja przed Julką ważyłam 49 :ico_oczko: :ico_oczko: Teraz poniżej 50 to raczej nie zjadę :ico_wstydzioch: , ale naprawdę nie mam co narzekać i tak dobrze wyglądam po dwójce dzieci :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: ( lubie siebie taką)Przed pierwsza ciążą ważylam 41 kg.
ło matko :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: no to faktycznie kiepsko, ale ze w sklepie nie przechowali go?? dziwne troche :ico_sorki: Moj M zostawil kiedys saszetke z telefonem w tam 800 euro z groszami. Turek z jego telefonu zadzwonil na moj i powiedzial zeby odebrac telefon :ico_sorki: okazalo sie ze gosciu pięknie po polsku nawija :ico_sorki:ja dzis mam fatalny dzien bo dzis rano sie zorientowałam ze zostawiłamw sklepie portfel oczywscie dzi juz go nie było..najgorsze ze miałam tam dokumenty i czeka mnie wyrabianie wszytkiego od nowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość