to mi to na pewno nie grozi :-D :-Dpodobno podczas wiatru jest nawjiecej samobojstw i najwiecej ludzi popada w obłed :-D wcale sie nie dziwie :-D
a jeszcze leci moja piosenka to juz w ogóle super :ico_brawa_01:

No i dobrze ile mam miec tych butów :-D Pósciłam mu piosenki ,,stary niedzwiedz mocno spi" Jaką minę zrobił chyba się posikam :ico_smiechbig:teraz zamiast sobie to dziecku ciagle będziesz kupować :-D

leciałajaka??
ja też bym pewnie jutro zadzwoniła żeby być spokojniejszaNie chce też przesadzac, jesli jutro też taki będzie to wtedy zadzwonie chyba co?
domyslam sie jak musiał wyglądać smiesznie :-DPósciłam mu piosenki ,,stary niedzwiedz mocno spi" Jaką minę zrobił chyba się posikam :ico_smiechbig:

O joj to ja nie zapeszam niech sobie się betonuje :-D :ico_szoking: Nie wyobrażam sobie :ico_olaboga: Kaftan i psychiatryk :ico_oczko:o 11 i też sobie tak spała normalnie jak zwykle a o 15 jak się zerwała z płaczem to :ico_olaboga: 2 godz płakała bez przerwy i nie wiedziałam co robić,pomagało tylko noszenie na rękach ale TYLKO u mnie i nie było mowy żeby siąść,wyobraź sobie chodzic 2 godz z płaczącym dzieckiem
Też tak mysle tylko że wiesz 2miechy jojczek a tu nagle beton no zastanawiające co? Kochany ale miny trzaska ,,mam chusteczkę haftowaną" Też się nie podoba ale ma minę idę mu fote zrobie i wkleje jak zdąże przed karmieniem :ico_smiechbig:Agnieszka26, wydaje mi sie, ze taki maluszek jak kazde inne dziecko czy dorosly tez moze mic inne dni, gorsze/lepsze, zwłaszzca, że jest po szczepionce to moze być inaczej. Nie może się zachowywać identycznie cały czas.

Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość