dostał za swoje, bo najbardziej mnie wkurzyło, że zganiał na mnie, że to pewnie ja gdzieś je zgubiłam :ico_puknij: , a ja byłam pewna, że to on je chował :ico_sorki: . Oj...chłopy...Buzok ja to bym meza na wlosy wytrgała za to ze taka kase do spodni schowal
bardzo dobrz, choć jeden odpowiedzialny facet :ico_sorki:nie mogę być teraz tak dużo sama jak wcześniej i musiałam sie ulokowac u rodziny...no coz...
spokojnie wykarmisz, to nie zależ od tuszy kobiety ile ma pokarmu :ico_noniewiem:jak ja dziecię wykarmię
probuje okna umyc. Dopiero umylam 4 małe i 2 duze a gdzie reszta ? jeszcze jakies 18 mi zostało. :ico_olaboga:JoannaS, co u ciebie?
moj robi to samo. Jak tylko zgubi klucze, portfel, dokumenty itp to zawsze mowi przeciez Tobie dawałem do reki a potem okazuje sie ze on gdzies polozyl albo wlozyl do spodni ale innych niz mial na sobie. :ico_puknij:dostał za swoje, bo najbardziej mnie wkurzyło, że zganiał na mnie, że to pewnie ja gdzieś je zgubiłam , a ja byłam pewna, że to on je chował
hehehe wspolczuje :-Dprobuje okna umyc. Dopiero umylam 4 małe i 2 duze a gdzie reszta ? jeszcze jakies 18 mi zostało. :ico_olaboga:
no ba jasne :-D :-D a dokladnie 8 lacznie z balkonowym tzn na taras bo balkonu tez nie bede miala bo to parterowy bedzie :-Dto chyba kolejny dom będzie miał ich mniej hihihihi

ja tam akurat z tego to bym się cieszyła, bo ja przytyłam więcej, i do tej pory nie wyglądam jak przed ciązą...zaraz mam lekarza znow...własnie sobie znalazłam nowa schizę zaczyna mnie przerazac to, ze nie przytyłam w ciązy...jak mi spadnie z miejsca po porodzie kilka kg to nic ze mnie nie zostanie! jak ja dziecię wykarmię jak nie mam grama tłuszczu??
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość