a wkurza mnie bo waga od prawie dwóch tyg bez zmian, mam wrażenie, że się zepsuła hehebozena, jak tam dietka?
No u nas w cieniu jest juz 27 stopni wiec ciepełko .Witajcie dzisiaj pięknie i słonecznie. Prawie jakby wakacje!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 31-05-2011, 10:08 ]
a tak w nawiasie to macie plany na wakacje?
O renty, no i to nie raz dziennie. Też sie bardzo boi tylko że mężczyźni chyba bardziej ze spokojem podchodza do tego.Choc też widać że jest przejęty. Jak jest w pracy to dzwoni do mnie co jakis czas ,pyta jak sie czuje , jak samopoczucie i ciagle mówi że mnie kocha.,Pomaga mi bardzo duzo.No a gadałaś z mężem o tym jak się czujesz?
dla mnie to byłby ideał, mój G nie jest taki wylewny i muszę się upominać o swoje, zazdroszczę faceta który nie boi się okazywania uczuć.Fajnie mieć taką osobę ze wsparciem
do torby to nawet nie mam co pakować, bo szpital daje wszystko :ico_oczko: tylko ciuchy dla siebie i dla Małego na wyjście :ico_oczko:askra, torba spakowana,wszystko przygotowane??Ciuszki poprane?Poprasowane?
znajdz sobie jakieś porządne zajęcie...bo tak się nudzić i myśleć to niezbyt dobrze...Kurde muszę cos pisać albo za jakieś czytanie sie wziąć by nie zwariować zanim mąż przyjedzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość