szkieletorek, wejdź na imageshock tam dodaj zdjęcie, jak juz będzie dodane to kopiuj link na forum i wstaw go w podpisie wtedy sie doda bez problemu.
albo na fotosik.pl i tam masz możliwość zmniejszania zdjęcia przy dodawaniu a jak będziesz miała z tym problem to chętnie pomogę.
Dzięki ;) Jak będę mieć chwilkę to sie pobawię w to .
w niedziele po tym naszym wypadzie do zoo to moje maleństwo spytało mnie w domu jak byliśmy sami dlaczego nie możemy sie nazywać tak jak wuja Szymon??
Cieżki temat bo nie wiedziałam co powiedzieć to go odesłałam do Szymona żeby zapytał i wiecie co poszedł i zapytał a on mu odpowiedział "że to musi mama się na to zgodzić bo ja bardzo chcę""
trochę nie zręczna sytuacja co?
Wydaje mi się że powinnaś porozmawiać z swym partnerem i ustalić co i jak.Bo skoro mały chce wiedzieć to powinniście porozmawiać z nim tylko by kazde z was nie miało innego zdania bo będzie miał mętlik w głowie.
Teraz już wiem że mojej córy już nic nie zaskoczy (myślę o dzieciach w szkole) już raz od nich usłyszała, że jest w grzechu chowana :ico_puknij:
Ranyy nie wiedza a gadają.A skąd dzieci tak mówią? Od rodziców pewno slysza i powtarzają.
Ja kiedyś szłam z kuzynka i ona sie śmiała z babci która szla bardzo zgarbiona , i tłumacze jej ze to nie jest śmieszne bo bacia jest starsza , juz chora pewno itp nie wolno pokazywać dzieciom takich złych zachowań .