witam również
ja tym razem z herbatką :ico_oczko:

Też tak myślę.spadlamznieba nie musisz jej budzić przecież w nocy czy nad ranem na karmienie :ico_noniewiem: przecież zgłodnieje to się sama obudzi :-)
O matko to trafiłaś na jakiegoś co miał chyba zły dzień albo takim chamem jest. To ja chyba nie będę pisać jakie błędy robiła, i uwierz mi że nie takie błahostki a mimo to zdałam .Więc to bardzo dużo zależy od tego na kogo trafisz.przy ruszaniu z ręcznego nie opuściłam do konca ręcznego :ico_zly:
No nerwy właśnie dużo psują.jak to jest, bo jak nie opuściłam do końca tego ręcznego to on tylko powiedział, że manewr został nieprawidlowo wykonany, ma Pani jeszcze jedną próbę, i za drugim razem to już mi zgasł, i wtedy to od razu zamieniliśmy się miejscami :ico_zly:
Ojej nie zdawałam sobie sprawy że to takie rzeczy się mogą dziać.No ale w sumie po coś ona jest więc skoro jej nie ma to coś nie tak jest.A dlaczego nie masz @?
Z jej braku, strasznie wypadają mi włosy, bolą kości....masakra :ico_sorki: Nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym się z nią mordować co miesiąc :ico_sorki:

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość