Hejka dziewczyny. Już dzisiaj miałam USG jutro idę po wynik i do gin. Nie wiem jak ta babka mówiła jakieś cyfry jak oglądała jajniki, to w jednym mówiła (nie powiem dokładnie) 51/21 a w drugim 51/26 nie wiem czy to dobrze, bo jak zapytałam czy wszystko w porządku to powiedziała ze to tylko usg a wynik będzie jutro. Wie któraś o co może chodzić z tymi cyframi?
siemka kobitki wstawilam focie na 1 trymestr :-D :-D trza sie spieszyc bo juz w niedziele wejde w 4 miesiac :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
AsiaNL, super brzusio kobietko w końcu się doczekałaś ;-) Tynusz1, spokojnie kobietko dowiesz się jutro więc uspokój się i nie stresuj ;-)
Ja jakoś nie mam ostatnio natchnienia do pisania ale cały czas Was czytam i normalnie aniawlkp86, kuchenny terminatorze nieźle urzędujesz w kuchni ;-)
Ja dzisiaj o dziwo zrobiłam gołąbki na jutro na obiad ;-) a dzisiaj była pizza własnej roboty i wyjątkowo mojemu smakowała aż byłam w :ico_szoking:
A teraz to niestety muszę do teściowej jechać bo mój też już pojechał po coś tam nie wiem dokładnie więc nie będzie sam ;-)
Kurczę jak mnie dzisiaj cały dzień zgaga piecze że normalnie mam już dosyć a to dopiero początek znając życie ;-)
Dobra babolki bo się rozpisałam ja uciekam i buziaczki do jutra ;-)