Ananke nie znudziłam się. Wolę być w temacie :ico_oczko:
suprr :-)
Kojarzę Ciebie z Twojego bloga :ico_oczko:
ooo, proszę, tego się nie spodziewałam.. u mnie tam teraz taki kurz na blogu, że nie wiem sama, gdzie mam linka do niego :ico_oczko: :-D ale suprr, że jesteś :-) im nas więcej to może uda nam się rozbujać wątek :-D
Ania na jaki angielski chodzisz?? gdzie, pochwal się...
aa, z counsila jest kursik, więc się zapisałam, jest żłobek dla dzieci od razu u nich, więc w to mi graj, a wiadomo - zawsze się czegoś nauczę :-D
ja juz po angielskim, a chłop połaził z wózeczkiem po mieście :-D polewałam z chłopa, bo jak mnie odprowadzał na angielski, to akurat Jonathan (prowadzący) już szedł i się bardzo ciepło i miło przywitał :-D a mój chłop zielony :ico_olaboga: :-D :-D :-D i aż przyszedł po mnie i kazał sie całować, jak wszyscy wychodzili :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :-D :-D :-D taki zazdrosny nagle :-D
no, normalnie tak mi się samopoczucie poprawiło, że lepiej się czuję niż po dużych zakupach :-D :ico_sorki:
i jeszcze Kasia dziś ma wolne i właśnie była na kawce 2 godzinki, poleciała teraz obiad swojemu gotować, także jeszcze pogadałam przy kawce :-D
heh... a maluch śpi juz godzinkę, także jak wstanie to sajgonki penie będą :ico_olaboga: noo, ale trudno, jeszcze trochę :ico_sorki: starszak właśnie wrócił, także już znów mam pełną chatę :-D
jakos się przyzwyczaję do tych drugich zmian chłopa... nawet z kąpaniem wczoraj poradziłam sobie sama, potem tabletki przeciwbólowe i cacy :-D dziś wezmę wcześniej, żeby szybciej zadziałały :-D :ico_oczko:
a jak tam u Was dzionek leci??
Leah, opowiadaj cosik o sobie :-D :ico_sorki: