hej hej :-)
ależ tu u nas tłumy :-) ledwo można coś dostrzec ;-)
jak tam u Was??
moja mamcia dziś odleciała :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
poza tym wypatrujemy wiosny... :ico_sorki:
noo, suprrrrr :-) zawsze to jakieś wyjście i nie stracisz zasiłków...Od kwietnia będe self-employed :-) Pracuje jako mobile hairdresser :-D
suuuper!!!!!!! :ico_brawa_01:ja tez pracuje 2 dzionki w tyg w fabryce, ale oprócz tego pracuję dla Falkirk Council jako nauczyciel-wolontariusz
no niestety tym razem pomimo działalności nie załapie sie na MA nawet :/ bo biorą okres między2008-2009 a wtedy nie pracowałam... :/i nie stracisz zasiłków...
oby się szybciutko przyzwyczaił :ico_sorki:tylko Alekciężko znosi rozstania na te 2 godz, bo on jest wtedy w crech'u... noo, ale przyzwyczai się
właśnie... :ico_noniewiem:a Edytka gdzie się podziała??
sympatycznie choć nie obyło sie bez płaczu Madzi która popłakała sie że nie robimy Maji "przyjęcia" :ico_noniewiem: W jej wyobrazeniu nawet jak nie zapraszaliśmy nikogo Maja powinna miec mega przyjęcie - no cóż - po jakimś czasie dala sie przekonać że mały torcik i popcorn wystarczą :ico_oczko: Muszą...jak tam dzionek??
czuje sie póki co normalnie, więc jak na razie wogóle nie dociera do mnie fakt że jestem w ciąży. Pewnie dopiero do mnie dotrze po 19 kwietnia po pierwszym usg... :ico_oczko:Aniu, jak Ty się w ogóle czujesz??
wychodza mi różne w zalezności jaką długość cyklu wpisze, bo ostatnio miałam strasznie nieregularnie - co 28, 31, 34...a że wiem kiedy doszło do zapłodnienia to w necie znalazłam taki kalkulator od poczęcia i według tego wyszło mi 15 listopad, ale GP pewnie wpisze mi od ostatniej @ tylko jaką długość cyklu przyjmie to już nie wiem... :ico_noniewiem:na kiedy termin?
jeszcze nie...ale zaczynam ją psychicznie do tego powoli nastawiać ponieważ ona stanowczo odmawia więcej rodzeństwa :ico_szoking: :ico_olaboga: :ico_noniewiem: Mówi że chce tylko Maje bo ją tak strasznie kocha i ona jej wystarcza :-D Mam nadzieje że sie przekona jakoś.... :ico_noniewiem: :ico_oczko:Starszej córce już mówiłaś??
na tyle ile moge, ale przy nie chodzącej jeszcze Maji która waży pewnie z 12kg (jutro ide ją zważyć) to łatwo nie jest.... :ico_noniewiem: Poza tym uwazam na siebie jak tylko moge. Boje sie tych pierwszych 12 tygodni...zwłasza między 7-9 tygodniem... :ico_chory: Oby już był koniec kwietnia :ico_sorki:oszczędzasz się?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość