poccoyo, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: musisz, błagam, koniecznie :-) :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: zakochałam się w tym dresiku krówka :-) powiedz Kochana, gdzie mogę nabyć taki??
cudne ciuszki :-) a ten śpiworek z teddy'm to z TKMaxa?? bo widziałam raz taki, chyba taki, a potem jak byłam z portfelem dwa dni później to juz nie było :(
ja Ci powiem, że czekam jeszcze na tę kołyskę
miała być w ciągu 2 dni roboczych, a minął ponad tydzień ale już do nich pisałam i dziś mają mi to wyjaśnić
ja mam mniej ciuszków, ale dopiero zaczynam poszukiwania :-) zamówiłam troszkę przez neta, bo znalazłam wyprzedaże :-) teraz mama w czwartek przylatuje i ma przywieźć od bratowej trochę rzeczy, także zobaczymy, co tam będę miała
a te śliczne body tygodniowe to gdzie?? :-) kurczaczki, Edyta, Ty masz śliczne te ciuszki... heh... ja niestety nic po moim synku nie mam... wszystko poszło do ludzi, tym bardziej, że byłam wtedy samotną matką i nie bardzo planowałam drugie dziecię :-)
oki, już lecę grzebać i wklejam te moje fotki
[ Dodano: 2008-07-28, 09:10 ]
to ja z moim dużym brzuszkiem, 17 tydzień :-) wiem, wiem - gruba, duża, wielka jestem :-)
[ Dodano: 2008-07-28, 09:16 ]
a tu moje zakupki :-)
pieluszki :-)
komplecik
drugi komplecik
i wczorajsze zakupki w mothercare
[ Dodano: 2008-07-28, 09:17 ]
acha, mam jeszcze myjki do buzi i lempeczkę do komtaktu :-) i mama kupiła dwie pieluszki tetrowe w misie :-)
[ Dodano: 2008-07-28, 09:18 ]
aa i ręczniki dwa, ale kupiłam takie zwykłe, duże, puszyste :-)