allo
Ja niedawno wrocilam z pracy cala obolała :ico_sorki:
Teraz siedze i sie relaksuje.... przynajmniej probuje :ico_sorki:
Dziekuje za spoznione zyczonka :ico_sorki: :ico_buziaczki_big:

- moja droga, to moja druga ciaza,wiec szybciej brzuszek wysadza,bo miesnie rozciagniete,po drugie ja troszke grybsza od ciebie jestem :ico_oczko:ja mam mniejszy brzuch

ile kobieto??? Czemu tak mało czy to Twoja normalna waga??? To taka chudzinka z Ciebie ;-) Bo ze mnie to kawał baby jest a teraz to zwłaszcza.wagi to ważę 46 kg... :ico_placzek:
czemu nie ja na spacerki to zawsze w miłym towarzystwie ale mam nadzieję że nie będziesz się źle czuła przy mnie bo ja to jeszcze raz taka duża jak ty jestem rybka w sumie wie jak wyglądam więc może Tobie sama powiedzieć.wybierzemy na spacerek po bulwarze
wiem o tym. Ale zawsze możesz sobie zrobić makijaż brzusia i rozstępów nie będzie widać ;-)nie raz sie przebieralam przy Tobie,wiec luzik :-D

No niestety, od kąd wykończył mnie taki sku***, przez niego zeszło ze mnie dokładnie 10 kg i od tamtej pory nie mogę dojść do siebie.... Dlatego mam nadzieje, że o ciąży nie zejdzie ze mnie za dużo.ile kobieto??? Czemu tak mało czy to Twoja normalna waga???
ale Ty głupoty wypisujesz... <!!>mam nadzieję że nie będziesz się źle czuła przy mnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 1 gość