zdrówka dla Oliwierka!
o tak! :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Glizdunia wlasnie kurcze jem caly czas to samo, a ta kupke ma juz ponad tydzien taka.. Z owocow tylko banany, czasami brzoskwinie. Teraz od kilku dni nie jem zadnych warzyw ze wzgledu na to, ze sa pryskane a on jeszcze mala wysypke dostal na buzi, moja mama stwierdzila ze to moze byc skaza bialkowa.. Wiec po kolei odstawiam i zobaczymy czy cos pomoze a moze i ta biegunka przejdzie? Nie wiem czy nie przesadzilam z czekolada bo ostatnio jadlam paczuszke ciasteczek dziennie, tych na M.. z kawalkami czekolady. Wiec tez poki co nie jem i zobacze czy mu sie cokolwiek poprawi. Babcia tez mi mowila o tej marchewce wiec jadlam, ryz tez kilka razy w ciagu ost 2 tyg i zaraz bede jeszcze gotowac jablka :)
Ja z malym chodze na spacer codziennie Asde mam jakies 15 min od domu wiec codziennie sobie powolutku ide po swieze bagietki i troszke sie oboje dotleniamy :) Jak jest ladnie to gdy M wraca z pracy tez sobie idziemy troche pospacerowac.
Dobrze wiedziec z tym ciemiaczkiem, nie wiem jak to sie mierzy ale czuc palcami tak 1,5-2cm.