27 lut 2012, 16:56
kwestia wygooglowania tych dat :-D
elibell,przypomnialas mi o szukaniu jajek,w pkolu maya miala impreze organizowana w zeszlym roku i ciekawa jestem czy szkola tez cosik organizuje? :ico_noniewiem: ...narazie nic mi niewiadomo,a w domu nie praktykujemy szukania jaj,raczej jest tradycyjne szukanie zajaczkowego prezentu :ico_haha_01: ..to akurat z domu rodzinnego wynioslam,bo reszte wielkanocnego zwyczaju,glownie zarelko mam na mysli to stworzylam sama w naszej malej rodzinie,u mnie w domu bylo ot lepsze sniadanko i tyle...a tutaj organizujemy raczej obiad u kogos znajomego,czy u kuzynki mojego A.i mamy juz nasze tradycyjne menu na te okazje :-) ...w tym roku beda utrudnienia kulinarne no ale coz,,..moze jak policze sobie dobrze teraz to juz bede miala rozpiske na lata nie? :ico_oczko:
nie wiem jak u Was ale u nas slonko i ciepelko juz sie skonczyly,szaro buro wrocilo :ico_noniewiem:
zaraz po dziecia do szkoly
wykorzystalam wolny czas dzisiaj,poszlysmy z kolezankami na kawe i sponga,mniaaam!i przyznam sie ze pekam w szwach .... :ico_wstydzioch: ...coz ja to mam za nawyk ze zjadam do konca,a potem mi niedobrze :ico_wstydzioch: