21 maja 2007, 11:05
Witaj Fufi mnie tez dluzszy czas nie bylo, czekamy na twoje pracki :ico_haha_01:
JPO skrapek przesliczny :ico_brawa_01: ...a jaki piekny rozowy sweterek :-)
...co zas do komentarza na twoim blogu to uwazam ze ta osoba troszke przesadzila,moze z zazdrosci,moze z zawisci albo poprostu wlaczyl sie jej czepialski tak jak kazdej z nas czasami, zreszta trzeba pierw spojrzec na swoje prace i dopiero brac sie za oskarzanie.... dla mnie to idiotyzm, jezeli zrobie sobie guziczka albo agrafke czy szpileczke to tez ktos mnie oskarzy o kopiowanie? bo przeciez teakie rzeczy ktos juz wczesniej zrobil :ico_noniewiem: , zreszta kazda z naas czasami robiac pracki opiera sie na tym co juz kiedys widziala,obojetnie czy to bedzie cos z telewizji ,z netu czy cos podpatrzone w naturze,oczywiscie nie kopiujemy identycznych prac kogos ale jakis pomysl zawsze bierzemy....wiecnasza wspaniala kobitko nie przejmuj sie tym komentarzem,jestes bardzo dobra w tym co robisz a twoje doodelki nie imituja tych powiedzmy oryginalnych poniewaz sa duzo lepsze, sa zrobione wlasnorecznie i ich atutem jest to ze nie sa "takie prosciutkie-doskonale" i w tym caly ich urok