Dzięki.No cóż,takie życie.różne niespodzianki na nas czekają,choć po mężu się tego nie spodziewałam :ico_placzek:geheimnis, to przykre, wspołczucia, trzymaj sie.
No ja właśnie w necie znalazłam figloraj kajtek na szafera,czyli bardzo blisko mnie,ale jak oglądam galerię to oni tam prawie nic nie mają :ico_noniewiem: Tzn nic czym mogłoby się takie male dziecko jak natalka bawić.Co do Figloraju to wiem, że jest na Widzewie, opowiadala mi koleżanka, że tam chodzi i jest zadowolona. ALe ja osobiscie nie byłam.

No w sumie raz nie zaszkodzi.a w manufakturze fajnie tam jest ale tylko a tygodniu,w weekendy sa takie tłumy że szok :ico_szoking: dla tego chcę znaleźć koło siebie,mieszkam na końcu świata więc tutaj aż tylu ludzi sie nie spodziewam,no i mogłabym z nią w tygodniu spokojnie chodzić :-DAno własnie tam chodziła moja koleżanka, tez z takim maluchem. Moze raz mozna sprobowac? :ico_noniewiem: Ja z kolei w Manufakturze to nie byłam w figloraju, wydaje mi sie, ze tam tłumy moga byc :ico_noniewiem:
trzymam kciuki w takim razie.podobnie jak Gabi pamiętam tego stresiora,choć zdać mi się udało za pierwszym razem.Na egzamin poszłam z anginą ropną i gorączką ponad 38stopni,ale najważniejsze że się udało.a ja poszlam na prawo jazdy
Dzięki wielkie.No najgorsze jest to że teraz własnemu mężowi nie mogę zaufać :ico_placzek:geheimnis, Wspolczuje sytuacji w domu mam nadzieje ze wszystko sie ułozy
W ogromnym skrócie,mojemu mężowi zachciało się spotkań z byłą dziewczyną w tajemnicy przede mną.geheimnis, nie wiem o co chodzi, ale życzę, żeby mąż jakos nadrobił i żebys znow mogła mu ufac, bo to strasznie ważne.
Ja o mało nie zawaliłam rękawa,bo ledwo słupek minęłam w ostatniej chwili.a reszta jakoś poszla.Wow :-) Ja za drugim :ico_oczko: Za pierwszym juz na placu oblałam :ico_olaboga:
Mnie chyba jakiś cud uratował,ale moja koleżanka ostatnio zdawała i też za pierwszym razem przywaliła w słupek.Za drugim razem jej samochód na mieście 2 razy zgasł,a za trzecim wreszcie dala radę.Zdawała dosłownie miesiąc temu.Ja nie minęłam :ico_haha_01:
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość