lepiej o tyle ze dobre pare stowek zostanie w kieszeni
cieplej
nio i tyle ze marudzaca babka ale jakos ja zniose
no a neta juz kombinuje zeny podlaczyc bo nie wyobrazam sobie inaczej :ico_oczko:
ramonka, no właśnie widzę że same plusy i to najważniejsze a neta zawsze można podłączyć ale mi jest ciężko odejść od kompa ;-) zrobiłam sobie właśnie pranie i wywiesiłam a jutro o dziwo przyjedzie na chwilkę moja mama ;-) to sobie z nią porozmawiam.
A jak się Twój pisze na przeprowadzkę???
[ Dodano: 2009-09-07, 20:57 ]
Dobra kobietko ja uciekam do wyrka bo mi się oczy zamykają pogadamy jutro i buziaczki dla Zuzi ;-)
no on chce bo to duze odciazenie dla nas bedzie zwlaszcza ze ja teraz nie pracuje
no moglibysmy tu zostac ale ja musialabym isc do pracy bo mam w nosie zalowac sobie na to czy tamto
a tak moge posiedziec z małą
zwlaszcza ze ta przeprowadzka to tak tymczasowo jak wypali to co planujemy to sie pochwale na razie nic nie mowie :ico_oczko:
Widzę że Ramonka się pokazała.
Cieszę się, że U Was wszystko ok.
Ja wymoczyłam sobie nóżki w wodzie z solą odstresowującą. W ogóle kicham strasznie i głowa mnie boli, nie lubię jesieni....
Witaj bigottka.Pozdrawiam Cie!!!uleczka170 czytalam twojego bloga.Jest super.Dzieki temu forum i takim blogom jestem blizej kraju,chociaz myslami.Dobrej nocki dziewczynki!