ja i tak se strzele, bo pewnie jak przejde na emeryture to akurat zus zlikwidują :ico_noniewiem:wiec jeden nabój jest wolny
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: no, nie wiedzialam zes taki lakomczuch :-D A moze juz ci smierc glodowa w oczy zaglada??? :ico_oczko:edi, ale się uchowałaś z tym francuskim :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_oczko: u nnie nie ma na to szans :ico_placzek: kiedyś mu odgryze... :ico_haha_01:
A ja myslalam ze w polsce wszystko sie zwala na komuchow :ico_oczko: wlasnie mi tata podpowiedzial, ze na forach onetu czy wp gdzie opisywane sa bierzace cyrki to nawet jak PIS zawini to i tak komuchy :-Dto juz wolałabym tamte czasy :ico_noniewiem: niz to bo grozi mi smierć głodowa jak nie teraz to na emeryturze :ico_olaboga:
warto prowadzić rozmowy z bezrobotnymi :ico_haha_01:buahahaha zaplułam monitor hihihihihi
no to bomba!!! :ico_brawa_01: mam nadzieję, ze szybko sie odezwie i poda jakieś konkrety :ico_brawa_01: to chyba my na wątku jakieś bezrobotne fluidy wysyłamy :ico_oczko:telefon ale w sprawie pracy telemarketing mowiła ze praca biurowa
jak to w przedszkolu, przeciez sa wakacje :ico_oczko: Do przedszkola od wrzesnia i to z tym posranym okresem przejsciowym :ico_zly: Porabalo ich, na dwie godz dzieciaka do przedszkola zeby sie przyzwyczailo, a kase rabia za 8 godz :ico_zly: Za obiad tez, a nie podaja. Wkurza mnie to. Ale mezu nie pracuje we wrzesniu i to on bedzie nianczyl :-D :ico_brawa_01:no tych godzin nie bardzo no ale mała w przedszkolu to jakos idzie.
Wróć do „Prawo, praca i polityka”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość