15 maja 2009, 08:25
hej kobietki :ico_brawa_01:
podoczytuje co naszrajbowałyście, ale przede wszystkim lidziu widzę suwaczek :ico_brawa_01: teraz bedzimy wspólnie odliczać :ico_haha_01:
zazdroszczę Ci go teraz bo u mnie wszystkie suwaczki wzięły w łeb - wszystko sie pchrzaniło, a wczorajsze plamienie okazało sie tylko plamieniem i @ nie przyszła, ale co najgorsze - piersi nadal obolałe i nabrzmiałe :ico_noniewiem: nie wiem co jest grane - ale znajoma z forum wczoraj mi podpowiedziała że moze wszystko się przesunęło...ale czy to mozliwe żeby miała owulacje w 27 dc? :ico_noniewiem: bo jak miałam dostać @ to wtedy dopiero zaczęly bolec mnie piersi - zawsze bolaly od owulacji i jak pisałam wam - pojawił sie wtedy taki bardzo płodny śluz :ico_noniewiem: ja miałam wtedy nadzieję, ze to na :ico_ciezarowka: :ico_noniewiem: a moze to owulacja dopeiro byla? :ico_noniewiem:
gosh...dzisiaj dzwonie do lekarza, ale na wizytę będę musiala z 2 tyg poczekac :ico_noniewiem:
ok lasencje...smece wam więc zapraszam dla rozluźnienia na poranną :ico_kawusia: