chciała by żeby córunia (która i tak siedzi tu na okrągło) z nią zamieszkała. ale my tu za dużo kasy włożyliśmy , nie jej doczekanie.
A przepisane jest to już na was??
hej dziewczyny wiece moze co się dzieje z spadłamznieba dawno jej nie było :-? :-/
No kiedyś już pisałam gdzie ona jest ale widzę że dalej się nie odzywa.Ciekawe co się stało.
ciekawe że twojemu mężowi tylko tyle, co ona była jakimś oczkiem w głowie, czy jak.
Nie wiem czemu nie dostał choć to on zawsze jest wychwalany bo zajmuje się gospodarstwem a ojciec alkoholik bierze dotacje z unii .Pawłowi nic nie dołoży.Ale P jest taki że nie będzie się prosił , ma go gdzieś , da sobie rade.
Ja mam taką koleżankę
Wiesz co historia jak z filmu.
no fajnie na wsi jest lepsza okolica może bardziej bezpieczna dla dzieci nie ma tak dużo samochodów
spokój - i jak to mówią z gołym tyłkiem można latać :ico_sorki:
Dokładnie.My mieszkamy na wsi i do pewnego czasu opalałyśmy się w samych majtkach.I nie przeszkadzało i nadal nie przeszkadza że obok mieszkają 2 największe bojcory we wsi hehe
Tylko że pewien cham obok robi cuda i już się nie da tak opalać. Właśnie się z nim sadzimy tak że lepiej nie zadzierać hehe