Ogladalam różne oferty ale z zamawianiem to rożnie może być . Gdyby mi się coś spodobało to kupiłabym ale tylko gdybym mogła odebrać osobiście lub właśnie za pobraniem wysyłka.dziewczyny korzystalyscie juz moze z serwisu tablica pl ?
Wyślij troszkę ciepełka do nas.W Atenach upal jak zwykle ... :ico_sorki: :ico_sorki: jest godz 23.50 i jest ok 30 stopni :ico_haha_01:
Ciekawe czy nie założy nowego konta pod inna nazwa i znów nas będzie bajerować.Znam takie dobrodziejki.hehehe to fakt ;D ciekawe kiedy nowa bajkopisarka na forum Nam sie pojawijak cicho bez Majki :ico_oczko:
Oj to bardzo możliwe.Maz sie smieje,ze jak teraz zaczne sie odchudzac,nakupuje sobie specyfikow,wspomagaczy,zapisze sie na fitness itd to bankowo odrazu w ciaze zajde :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
Ja w ostatnim cyklu kupiłam na zapas witamin dla Pawła, dla mnie wiesiołek bo ponoć dobry na suchość i masę innych rzeczy i okazało się że jestem w ciąży . Oddałam część rzeczy znajomym bo szkoda wyrzucić skoro są nowe nieruszane.