witam
majka2183 ja tu sobie doczytuję kilka stron i co czytam?że wyszły ci 2 kreseczki :ico_szoking: gratuluję i oby wszystko było dobrze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Tynusz1 lepiej chyba,żebyś teraz w ciąży nie była :ico_sorki: może pora się zabezpieczać?
za resztę dziewczyn oczywiście trzymam mocno kciuki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
[ Dodano: 28-05-2011, 18:59 ]
nie wiem czy powiedzieć Szymusiowi tą nowinę czy za czekać aż się to potwierdzi. Bo nie chcę żeby się niepotrzebnie nakręcał planował to i tamto. A potem może być z tego rozczarowanie.
ja bym jednak powiedziała o tym :-D
ja robiłam test przy pierwszej i drugiej ciąży razem z mężem i oboje czekaliśmy na wynik i uważam,że facet też powienien od początku być w ciążę angażowany :-)
i nie zakładaj z góry,że coś może pójść nie tak :ico_nienie: :ico_nienie: takich myśli się do siebie nie dopuszcza pomimo,że wcześniej się nie udało :ico_nienie:
nie rozumiem takiego nastawienia u kobiet,zawsze (albo raczej przeważnie) zakładają,że coś może się nie udać i najlepiej nikomu nie mówić póki brzucha nie będzie widać itp,dla mnie dziwne podejście :ico_noniewiem:
uważam,że jak już się uda to trzeba się cieszyć i nie myśleć źle bo dobre myślenie to połowa sukcesu :-) ja w żadnej ciąży żadnych obaw nie miałam że coś może być nie tak tylko się cieszyłam,bo te miesiące szybko mijaja :ico_oczko: