no przeczytałam
przykra sprawa
Bardzo ci współczuje mimo że to tylko kolega ale i tak jest strata :ico_olaboga:

dziekuje... my normalnie nie morzemy w to uwierzyc ... :(atka1112 przykro mi z powodu kolegi [*]
no to fajnie, ze w koncu ktos sie madzia odpowiednio zajol ...czoraj z misią81 gadałam przez telefon i kazała was pozdrowić :-) w szpitalu na opiekę i jedzenie nie narzeka,zajmują się nią super,rano i wieczorem pytają czy czegoś jej brakuje,czy może ją coś boli,zadowolona bardzo :ico_brawa_01: non stop pobierają jej krew do badania bo pierwsze wyniki jakieś złe wyszły,po kilka fiolek dziennie,od 5 rano :ico_sorki: glukozę musiała pić i już wie,że to okropne :ico_haha_01:

jejciuuuuuuuu jak dobrze... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:zajmą się nawet jej R :ico_brawa_01: mają przejrzeć jakieś jego badania i jak coś to oboje będą leczyć żeby mogli zajść w ciążę :ico_brawa_01: no i nie wypuszczą jej póki nie dowiedzą się co jej jest,dadzą leki i jak będą pomagać to dopiero wyjdzie ze szpitala :ico_sorki:
Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość